programajánló

Kenu- és kerékpártúrák, Középkori Templomok Útja, vizimalmok, zsindelyes haranglábak, szlvalekvárfőzés, pálinkafőzdék,  kastélyok, folyók, természeti értékek.

Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
Facebook - Untitled
KERÉKPÁRTÚRA

Panyoláról a Tisza töltésén vagy a ritka forgalmú közúton kényelmes kerékpártúrák tehetők. vezető, remek minőségű kerékpárúton körbejárhatják a vidéket. Kerékpáron különösen ajénljuk a vidék felfedezését: lassú ritmusban, élvezve a természet szépségét.

 

KENUTÚRA

Aki ellátogat Szatmár-Beregbe, nem hagyhatja ki a kenuzást az Öreg-Túron, a biciklizést a Tisza töltésén futó kerékpárúton, a vidék felfedezését, a strandolást a nyüzsgő – vagy pont az eldugott, csendes homokpadokon.
 

PANYOLAFESZT

Egy kis falu nagy fesztiválja. Minden év augusztusában két nap vigalom. Egyszer látni kell!

 

SZATMÁRI KÖRUTAZÁS

Szatmárcseke csónakos fejfás temetője,  a mai is működőképes Túristvándi vizimalom, népi építészet, irodalmi emlékhelyek, nemesi kúriák, tájházak, Lekvárium,  lelkes idegenvezetők és helyi kalauzok, középkori templomok, történelmi rózsakert. 

NATUR SZATMÁR

Pecázás, tanösvények, dzsungelgyümölcsösök, kockásliliom-túra.  Panyola és környéke egyike hazánk legérintetlenebb zugainak.

13-14. századi, festett templomok. A Meztlábas Notre Dame. A mosolygó szentek temploma, mind megannyi rejetett, ismeretlen. különleges kincse e tájnak. A Középkori Templomok Útján haladva feltárul ön előtt ennek a végtelen gazdagságú vidéknek a múltja.

SZATMÁR GASZTRO

Helyi , egészséges és friss alapanyagok. Helyi receptek, fibom, szatmári ételek a környék éttermeiben és falusi vendégasztalainál. Kóstolók: aszalt gyümölcs, lekvár. Hogy készül? Azt is meg lehet nézni, sőt! A lekvárfőzésti is lehet próbálni. 

Cím

Panyola, 4913

Szombathelyi út 40.

Kapcsolat

TEL: +36 20 417 0344  

E-MAIL: ketkecskefogado@gmail.com

Kártyás előlegfizetés

Show More

Kövessen!

  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection
  • Trip Advisor App Icon

© 2023 by moonlight Glamping Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now